andrei_capatana

Andrei Capatana

Primul contact cu sportul l-a avut la varsta de 5 ani cand a inceput cursurile de inot. Au urmat fotbal , baschet la Liceul Dante Alighieri iar apoi atletism la Clubul Dinamo (aruncarea greutatii si alergare viteza 100 m).

Avand la baza o vasta cultura in domeniul industriei fitness si multi ani de practica sportiva si-a dobandit certificatul de Personal trainer in urma unui curs sustinut de World Class si Move-on in 2012.

In acelasi timp a urmat si cursul de TRX de la DIMI Fitness.

Metodele sale de lucru coincid cu noile abordari din industria internationala a fitness-ului. Antrenamentele sale au rezultate remarcabile atat in lupta cu pierderea greutatii corporale nedorite, in programele de crestere a masei musculare, sau pentru persoanele care doresc sa-si mentina si sa-si tonifieze musculatura.


image1

 

Jalba Ionut Claudiu este instructor fitness, antrenor personal si tehnician nutritionist cu acreditari recunoscute pe plan national si international.

Sportul pentru mine a reprezentat un mod de viata . La varsta de 6 ani am intrat in lumea fotbalului dupa 5 ani am participat la o ora de atletism foarte interesanta si am decis sa continui timp de 3 ani acest tip de sport. In timpul liceului am descoperit antrenamentele de fitness si mi-am propus sa devin antrenor fitness.

Dupa ce am absolvit liceul am facut cursul de Instroctor fitness si culturism ulterior am urmat cursurile cele mai prestigioase scolii de antrenori din Romania “Scandinavia Fitness“ pe modulele Instructor Fitness si Personal Training .

In ultimii 5 ani am activat ( colaborat) cu sali de prestigiu din Bucuresti : GIANT FIT CLUB , ULTIMATE WORKAUT ( colaborare ),   PULS FITNESS ( colaborare ) , ANIMAL KINGDOM CLUB ( in present ) , NO LIMITS ( in present ).

Ulterior am participat la multiple workshopuri de nutritie si antrenamente alternative fiind atras si de antrenamentele functionale : Crossfit si Insanity.


geo

George Toma

Studii:

Colegiul tehnic cu program sportiv Dinicu Golescu – astestat instructor sportiv- specializare rugby

Instructor fitness- atestat de Federatia Romana de Culturism si Fitness

Am o viata sportiva de la 10 ani, dintre sporturile practicate preferatele mele sunt artele martiale si rugbyul unde am avut rezultate atat individual, cat si cu echipa(campion national kadeti 2003-2004 si campion national la juniori 2006-2009).
Sunt de parere ca orice persoana poate invinge lupta cu kg, fie ca sunt ele in  plus ori  in minus , ca se doreste o crestere a masei musculare sau o tonifiere, atat timp cat se respecta programul de antrenament si o alimentatie echilibrata. Urmand acesti doi pasi, corupul poate arata cum mintea ta isi doreste!


mihaelaMihaela

Mihaela este o fosta sportiva de performanța si dubla campioana naționala la kick box.
A început sa facă sport inca de la vârsta de 8 ani, însă pasiunea pt aerobic/Fitness si-a descoperit-o acum 2 ani.
Este instructor acreditat de aerobic/Fitness si este specializată pe antrenamente de slăbire, tonifiere si masa musculara.
O alta pasiune de-a ei este alimentatia. A absolvit cursul de tehnician nutriționist la una din cele mai renumite scoli din București.
Sportul si nutriția fac parte din viata ei si a reușit sa facă multi oameni sa-si schimbe stilul de viata.

 


unnamed (2)

Vasile Sorin Gabriel

Absolvent al Facultatii de educatie Fizica si Sport,specializarea Kinetoterapie si Motricitate Special din cadru Universitatii Spiru Haret
-Practicant de sporturi precum powerlifting, fitness, jiu jitsu brazilian, kick-boxing de mai mult de 12 ani
-Pasionat de utilizarea nutritiei in optimizarea performantelor fizice de orice nivel precum si in atingerea obiectivelor estetice propuse, de orice fel.
Servicii prestate: kinetoterapie, cross&funtional training,antrenamente de box si kick-boxing, antrenamente de jiu jitsu brazilian, antrenamente de fitness si power lifting, conditionare specifica sporturilor practicate  de clienți, consultanta  nutritionala si diete de  slabire, pachete mixte de antrenament(fitness, funtional training,box ,kick-boxing combinate) si nutritie pentru slabire si remodelare corporala.